Restaurant De Vissershaven en kleine inpandige broer Small Talk te Vlissingen houden van gezonde samenwerking tussen ondernemende partijen.

 

Te allen tijde proberen we daarom voor onze leveranciers én onszelf een situatie te creëren waar alle betrokken partijen iets aan hebben.

 

Wanneer deze intentie bij alle mensen zou bestaan, waren goede doelen overbodig geweest. Echter, wij allemaal weten dat dat geenszins het geval is.

 

Daarom geven wij hiernaast een overzicht van onze leveranciers en betrokken partijen die hun steentje aan onze maatschappij en omgeving willen bijdragen. Wanneer u op één van de logo’s klikt, komt u op de website van het betreffende bedrijf dat, net als wij, graag een hand toesteekt.

 

Per kwartaal wordt een ander goed doel uitgekozen dat wij en zij steunen door middel van een financiële bijdrage. Ook ú kunt uw steentje bijdragen door te kiezen voor één van onze relaties dan wel voor één van ons. Kortom: de unieke win - win situatie waarbij ook het goede doel een winnaar is.

 

Een betere wereld? Samen gaan we het maken!

 

Dit kwartaal steunen wij Kiwanis Club Vlissingen in hun actie voor een nieuw te bouwen school in Cambodja!

Theelen & Dellaert
Mabélis Mode & Design Bruidshuis Ellen | Oostburg Weekblad De Faam